文献
J-GLOBAL ID:201902265360241736
整理番号:19A0494972
芳香植物:抗酸化能とポリフェノール特性化【JST・京大機械翻訳】
Aromatic Plants: Antioxidant Capacity and Polyphenol Characterisation
著者 (2件):
Proestos Charalampos
(Laboratory of Food Chemistry, Department of Chemistry, National and Kapodistrian University of Athens, Athens 15771, Greece)
,
Varzakas Theo
(Τechnological Educational Institute (TΕΙ) Peloponnese, Department of Food Technology, Antikalamos, Kalamata 24100, Greece)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
6
号:
4
ページ:
28
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)