文献
J-GLOBAL ID:201902265404167519
整理番号:19A0311072
キャピラリー電気泳動におけるオンライン電気抽出:醤油中のグルタミン酸の定量への応用【JST・京大機械翻訳】
On-line electroextraction in capillary electrophoresis: Application on the determination of glutamic acid in soy sauces
著者 (5件):
Campos Camila D. M.
(Chemistry Institute, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil)
,
Reyes Felix G. R.
(Department of Food Science, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil)
,
Manz Andreas
(KIST-Europe, Saarbuecken, Germany)
,
da Silva Jose A. F.
(Chemistry Institute, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil)
,
da Silva Jose A. F.
(Instituto Nacional de Ciencia e Tecnologia em Bioanalitica (INCTBio), Campinas, SP, Brazil)
資料名:
Electrophoresis
(Electrophoresis)
巻:
40
号:
2
ページ:
322-329
発行年:
2019年
JST資料番号:
A0626B
ISSN:
0173-0835
CODEN:
ELCTDN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)