文献
J-GLOBAL ID:201902265973479526
整理番号:19A1554069
発酵醤油からの乳酸菌の単離,特性化及び同定【JST・京大機械翻訳】
Isolation, characterization and identification of lactic acid bacteria from fermented soy sauce
著者 (4件):
Kilau Fatiyah Md
(School of Biosciences and Biotechnology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia)
,
Mohamad Nur Illida
(School of Chemical Science and Food Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia)
,
Saari Nazamid
(Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Serdang 43400, Selangor, Malaysia)
,
Sani Norrakiah Abdullah
(School of Chemical Science and Food Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia)
資料名:
AIP Conference Proceedings
(AIP Conference Proceedings)
巻:
2111
号:
1
ページ:
040006-040006-6
発行年:
2019年
JST資料番号:
D0071C
ISSN:
0094-243X
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)