文献
J-GLOBAL ID:201902267645541175
整理番号:19A2331309
Hericium erinaceumからの凝乳酵素の精製とキャラクタリゼーション
Purification and Characterization of a Milk-clotting Enzyme from Hericium erinaceum
著者 (4件):
SATO Kaoru
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
KANEKO Takuya
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
MIURA Takayuki
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
TANIMOTO Morimasa
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
5
ページ:
735-741
発行年:
2019年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)