文献
J-GLOBAL ID:201902267967097252
整理番号:19A1562105
発酵飲料のバイオフレーバーとバイオ生産のための芳香族アミノ酸の酵母代謝の利用【JST・京大機械翻訳】
Harnessing yeast metabolism of aromatic amino acids for fermented beverage bioflavouring and bioproduction
著者 (5件):
Cordente Antonio G.
(The Australian Wine Research Institute, Glen Osmond, SA, Australia)
,
Schmidt Simon
(The Australian Wine Research Institute, Glen Osmond, SA, Australia)
,
Beltran Gemma
(Facultad de Enologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Torija Maria Jesus
(Facultad de Enologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Curtin Christopher D.
(Department of Food Science and Technology, Oregon State University, Corvallis, OR, USA)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
103
号:
11
ページ:
4325-4336
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)