文献
J-GLOBAL ID:201902268459261221
整理番号:19A1067183
マウスにおける内臓脂肪蓄積および腸Microbiotaに及ぼす日本のキノコの食事摂取の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of Dietary Intake of Japanese Mushrooms on Visceral Fat Accumulation and Gut Microbiota in Mice
著者 (5件):
Shimizu Takamitsu
(Mushroom Research Laboratory, Hokuto Corporation, Nagano 381-0008, Japan)
,
Mori Koichiro
(Mushroom Research Laboratory, Hokuto Corporation, Nagano 381-0008, Japan)
,
Ouchi Kenji
(Mushroom Research Laboratory, Hokuto Corporation, Nagano 381-0008, Japan)
,
Kushida Mamoru
(Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agriculture, Tohoku University, Sendai 980-0845, Japan)
,
Tsuduki Tsuyoshi
(Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agriculture, Tohoku University, Sendai 980-0845, Japan)
資料名:
Nutrients (Web)
(Nutrients (Web))
巻:
10
号:
5
ページ:
610
発行年:
2018年
JST資料番号:
U7255A
ISSN:
2072-6643
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)