文献
J-GLOBAL ID:201902269610667228
整理番号:19A1045130
全粒コムギ多粒パンにおけるSalmonellaの熱不活性化パラメータの評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of thermal inactivation parameters of Salmonella in whole wheat multigrain bread
著者 (6件):
Channaiah Lakshmikantha H.
(AIB International, Inc., Manhattan, KS, 66502, USA)
,
Michael Minto
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA, 99164, USA)
,
Acuff Jennifer C.
(Food Science Institute, Kansas State University, Manhattan, KS, 66506, USA)
,
Phebus Randall K.
(Food Science Institute, Kansas State University, Manhattan, KS, 66506, USA)
,
Thippareddi Harshavardhan
(Poultry Science Department, University of Georgia, Athens, GA, 30602, USA)
,
Milliken George
(Department of Statistics, Kansas State University, Manhattan, KS, 66506, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
82
ページ:
334-341
発行年:
2019年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)