文献
J-GLOBAL ID:201902269772289528
整理番号:19A1045134
イタリアで生産された生および即席のリョクトウもやしの微生物品質【JST・京大機械翻訳】
Microbial quality of raw and ready-to-eat mung bean sprouts produced in Italy
著者 (2件):
Iacumin Lucilla
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, Via Sondrio 2/a, 33100, Udine, Italy)
,
Comi Giuseppe
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, Via Sondrio 2/a, 33100, Udine, Italy)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
82
ページ:
371-377
発行年:
2019年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)