文献
J-GLOBAL ID:201902270267656772
整理番号:19A2126104
Neeraから分離された乳酸菌のプロバイオティック特性:自然に発酵するヤシのネクタール【JST・京大機械翻訳】
Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated From Neera: A Naturally Fermenting Coconut Palm Nectar
著者 (4件):
Somashekaraiah Rakesh
(Department of Studies in Microbiology, University of Mysore, Mysuru, India)
,
Shruthi B.
(Department of Biotechnology, Sahyadri Science College, Kuvempu University, Shimoga, India)
,
Deepthi B. V.
(Department of Studies in Microbiology, University of Mysore, Mysuru, India)
,
Sreenivasa M. Y.
(Department of Studies in Microbiology, University of Mysore, Mysuru, India)
資料名:
Frontiers in Microbiology (Web)
(Frontiers in Microbiology (Web))
巻:
10
ページ:
1382
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7080A
ISSN:
1664-302X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)