文献
J-GLOBAL ID:201902270487847533
整理番号:19A2127028
ニュージーランドの食品システムは持続可能ではない:農業,環境,および健康部門専門家の食事ガイドラインに対する多様な態度の調査【JST・京大機械翻訳】
New Zealand’s Food System Is Unsustainable: A Survey of the Divergent Attitudes of Agriculture, Environment, and Health Sector Professionals Towards Eating Guidelines
著者 (3件):
Jones Rebekah
(School of Sport, Exercise and Nutrition, Massey University, Auckland, New Zealand)
,
Wham Carol
(School of Sport, Exercise and Nutrition, Massey University, Auckland, New Zealand)
,
Burlingame Barbara
(School of Health Sciences, Massey University, Wellington, New Zealand)
資料名:
Frontiers in Nutrition (Web)
(Frontiers in Nutrition (Web))
巻:
6
ページ:
99
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7088A
ISSN:
2296-861X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)