文献
J-GLOBAL ID:201902270885770031
整理番号:19A0976762
グリーンアスパラガス茎の電気インピーダンス特性と機械的性質に及ぼす氷結晶発達の影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of ice crystal development on electrical impedance characteristics and mechanical property of green asparagus stems
著者 (6件):
Ando Yasumasa
(Institute of Vegetable and Floriculture Science, NARO, 360 Kusawa, Anou, Tsu, Mie, 514-2392, Japan)
,
Hagiwara Shoji
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Nabetani Hiroshi
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Nabetani Hiroshi
(Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, 1-1-1 Yayoi, Bunkyo-ku, Tokyo, 113-8657, Japan)
,
Okunishi Tomoya
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Okadome Hiroshi
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
256
ページ:
46-52
発行年:
2019年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)