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J-GLOBAL ID:201902274738177840   整理番号:19A1638038

植物蛋白質摂取の増加に向けて:乳酸発酵,エンバクベースのゲルのレオロジー特性,官能知覚および消費者受容性【JST・京大機械翻訳】

Towards an increased plant protein intake: Rheological properties, sensory perception and consumer acceptability of lactic acid fermented, oat-based gels
著者 (3件):
Brueckner-Guehmann Monika
(Institute of Food Technology and Food Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)
Banovic Marija
(MAPP Centre, Department of Management, Aarhus University, Fuglesangs Alle 4, 8210, Aarhus V, Denmark)
Drusch Stephan
(Institute of Food Technology and Food Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 96  ページ: 201-208  発行年: 2019年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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