文献
J-GLOBAL ID:201902274738177840
整理番号:19A1638038
植物蛋白質摂取の増加に向けて:乳酸発酵,エンバクベースのゲルのレオロジー特性,官能知覚および消費者受容性【JST・京大機械翻訳】
Towards an increased plant protein intake: Rheological properties, sensory perception and consumer acceptability of lactic acid fermented, oat-based gels
著者 (3件):
Brueckner-Guehmann Monika
(Institute of Food Technology and Food Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)
,
Banovic Marija
(MAPP Centre, Department of Management, Aarhus University, Fuglesangs Alle 4, 8210, Aarhus V, Denmark)
,
Drusch Stephan
(Institute of Food Technology and Food Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
96
ページ:
201-208
発行年:
2019年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)