文献
J-GLOBAL ID:201902277137993709
整理番号:19A1328298
黄-緑色の皮をつけた「シャインマスカット」ブドウにおける果実の発達と成熟に及ぼすアブシシン酸/エテホン処理の影響
Effects of Abscisic Acid/Ethephon Treatments on Berry Development and Maturation in the Yellow-green Skinned ‘Shine Muscat’ Grape
著者 (7件):
Suehiro Yuka
(The United Graduate School of Agricultural Sciences, Tottori University)
,
Suehiro Yuka
(Research Institute of Environment, Agriculture and Fisheries, Osaka Prefecture)
,
Mochida Keisuke
(Shimane Agricultural Technology Center)
,
Tsuma Mitsuru
(Shimane Agricultural Technology Center)
,
Yasuda Yuji
(Shimane Agricultural Technology Center)
,
Itamura Hiroyuki
(Shimane University)
,
Esumi Tomoya
(Academic Assembly, Institute of Agricultural and Life Sciences, Shimane University)
資料名:
Horticulture Journal
(Horticulture Journal)
巻:
88
号:
2
ページ:
189-201(J-STAGE)
発行年:
2019年
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
2189-0102
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)