文献
J-GLOBAL ID:201902277409301851
整理番号:19A0227598
乾燥ヤーコンハーブ茶葉の熱水抽出の最適化:応答曲面法による促進抗酸化活性と総フェノール含量
Optimization of Hot-water Extraction of Dried Yacon Herbal Tea Leaves: Enhanced Antioxidant Activities and Total Phenolic Content by Response Surface Methodology
著者 (6件):
UEDA Yuto
(Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
APIPHUWASUKCHAROEN Nippitch
(King Mongkut’s Inst. of Technol. Ladkrabang, THA)
,
TSUTSUMI Shuhei
(Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
MATSUDA Yasushi
(Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
AREEKUL Varipat
(King Mongkut’s Inst. of Technol. Ladkrabang, THA)
,
YASUDA Shin
(Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
1
ページ:
131-139
発行年:
2019年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)