文献
J-GLOBAL ID:201902277781619930
整理番号:19A1286269
フェノール組成,抗酸化特性,およびPrinsepia utilis Royle果実由来の異なる画分の分子ドッキング分析による消化酵素に対する阻害【JST・京大機械翻訳】
Phenolic Composition, Antioxidant Properties, and Inhibition toward Digestive Enzymes with Molecular Docking Analysis of Different Fractions from Prinsepia utilis Royle Fruits
著者 (5件):
Zhang Xuan
(Yunnan Institute of Food Safety, Kunming University of Science and Technology, Kunming 650500, China)
,
Jia Yijia
(Yunnan Institute of Food Safety, Kunming University of Science and Technology, Kunming 650500, China)
,
Ma Yanli
(College of Food Science and Technology, Hebei Agricultural University, Baoding 071001, China)
,
Cheng Guiguang
(Yunnan Institute of Food Safety, Kunming University of Science and Technology, Kunming 650500, China)
,
Cai Shengbao
(Yunnan Institute of Food Safety, Kunming University of Science and Technology, Kunming 650500, China)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
23
号:
12
ページ:
3373
発行年:
2018年
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)