文献
J-GLOBAL ID:201902278427564819
整理番号:19A0316668
生乳製品に起因するヒトブルセラ症:発生,主要な危険因子および予防に関するレビュー【JST・京大機械翻訳】
Human brucellosis caused by raw dairy products: A review on the occurrence, major risk factors and prevention
著者 (3件):
Dadar Maryam
(Razi Vaccine and Serum Research Institute (RVSRI), Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran)
,
Shahali Youcef
(Razi Vaccine and Serum Research Institute (RVSRI), Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran)
,
Whatmore Adrian M.
(Animal and Plant Health Agency (APHA), Addlestone, Surrey, United Kingdom)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
292
ページ:
39-47
発行年:
2019年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)