文献
J-GLOBAL ID:201902278998385246
整理番号:19A2756336
黄色ブドウ球菌に対するラクトビオン酸の抗菌活性と機構【JST・京大機械翻訳】
Antibacterial activity and mechanism of lactobionic acid against Staphylococcus aureus
著者 (4件):
Cao Jiarong
(College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang, China)
,
Fu Hongjie
(College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang, China)
,
Gao Lihong
(College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang, China)
,
Zheng Yan
(College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang, China)
資料名:
Folia Microbiologica
(Folia Microbiologica)
巻:
64
号:
6
ページ:
899-906
発行年:
2019年
JST資料番号:
A0507B
ISSN:
0015-5632
CODEN:
FOMIAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)