文献
J-GLOBAL ID:201902280470780474
整理番号:19A2269536
脂肪結晶の構造修飾に及ぼすワックス濃度と炭素鎖長の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of wax concentration and carbon chain length on the structural modification of fat crystals
著者 (6件):
Liu Chunhuan
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J...)
,
Zheng Zhaojun
,
Zaaboul Farah
,
Cao Chen
,
Huang Xinlei
,
Liu Yuanfa
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
10
号:
9
ページ:
5413-5425
発行年:
2019年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)