文献
J-GLOBAL ID:201902282878501868
整理番号:19A0805190
生体高分子に基づくミクロゲル送達システムを用いた疎水性フレーバのカプセル化と制御放出:模擬調理中のニンニクフレーバーの持続的放出【JST・京大機械翻訳】
Encapsulation and controlled release of hydrophobic flavors using biopolymer-based microgel delivery systems: Sustained release of garlic flavor during simulated cooking
著者 (3件):
Wang Minqi
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, United States)
,
Doi Takahiko
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, United States)
,
McClements David Julian
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, United States)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
119
ページ:
6-14
発行年:
2019年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)