文献
J-GLOBAL ID:201902283035762966
整理番号:19A0655439
ブドウとワイン中のフェノール化合物の分光光度分析【JST・京大機械翻訳】
Spectrophotometric Analysis of Phenolic Compounds in Grapes and Wines
著者 (6件):
Aleixandre-Tudo Jose Luis
(Departamento de Tecnologia de Alimentos, Universidad Politecnica de Valencia, Spain)
,
Aleixandre-Tudo Jose Luis
(Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University)
,
Buica Astrid
(Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University)
,
Nieuwoudt Helene
(Institute for Wine Biotechnology, Stellenbosch University)
,
Aleixandre Jose Luis
(Departamento de Tecnologia de Alimentos, Universidad Politecnica de Valencia, Spain)
,
du Toit Wessel
(Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
20
ページ:
4009-4026
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)