文献
J-GLOBAL ID:201902286342755327
整理番号:19A0655895
in vitroでグリコールアルデヒドとグリオキサールによる蛋白質グリコシル化を有意に抑制するトランスケトラーゼA【JST・京大機械翻訳】
Transketolase A from Significantly Suppresses Protein Glycation by Glycolaldehyde and Glyoxal in Vitro
著者 (3件):
Klaus Alexander
(Institute of Chemistry, Food Chemistry, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg, Germany)
,
Pfirrmann Thorsten
(Institute of Physiological Chemistry, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg, Germany)
,
Glomb Marcus A.
(Institute of Chemistry, Food Chemistry, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg, Germany)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
37
ページ:
8196-8202
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)