文献
J-GLOBAL ID:201902287545791751
整理番号:19A1289487
有機および従来のHusbandryで飼育されたKrskopopolブタからの豚肉を用いた亜硝酸塩なしで生産されたドライ発酵ソーセージの芳香族プロファイル,物理化学的および官能的特性【JST・京大機械翻訳】
Aromatic Profile, Physicochemical and Sensory Traits of Dry-Fermented Sausages Produced without Nitrites Using Pork from Krskopolje Pig Reared in Organic and Conventional Husbandry
著者 (6件):
Skrlep Martin
(Agricultural Institute of Slovenia, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Candek-Potokar Marjeta
(Agricultural Institute of Slovenia, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Candek-Potokar Marjeta
(Faculty of Agriculture and Life Sciences, University of Maribor, 2311 Hoce, Slovenia)
,
Batorek-Lukac Nina
(Agricultural Institute of Slovenia, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Tomazin Urska
(Agricultural Institute of Slovenia, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Flores Monica
(Department of Food Science, IATA-CSIC, 46980 Paterna (Valencia), Spain)
資料名:
Animals (Web)
(Animals (Web))
巻:
9
号:
2
ページ:
55
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7131A
ISSN:
2076-2615
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)