文献
J-GLOBAL ID:201902289037678049
整理番号:19A0864202
日本における絶滅危惧種を保護するイネ型に関する味ランキングおよび栽培法に対する情報の影響:タスティングによる非仮説的選択実験【JST・京大機械翻訳】
The impact of information on taste ranking and cultivation method on rice types that protect endangered birds in Japan: Non-hypothetical choice experiment with tasting
著者 (5件):
Aoki Keiko
(Platform of Inter/Transdisciplinary Energy Research, Kyushu University, 744 Motooka, Nishi-ku, Fukuoka 819-0395, Japan)
,
Akai Kenju
(Center for the Promotion of Project Research and Center for Community-based Health Research and Education, Shimane University, 89-1 Enyacho, Izumo, Shimane 693-8501, Japan)
,
Ujiie Kiyokazu
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, 1-1-1 Tennodai, Tsukuba, Ibaraki 305-8572, Japan)
,
Shimmura Takeshi
(Ganko Food Service Co. Ltd., 8F, JUSO BLDG, Meiji Yasuda Life Insurance, 1-2-13, Shin-Kitano, Yodogawa-ku, Osaka 532-0025, Japan)
,
Nishino Nariaki
(Graduate School of Engineering, The University of Tokyo, 7-3-1 Hongo, Bunkyo-ku, Tokyo 113-8656, Japan)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
75
ページ:
28-38
発行年:
2019年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)