文献
J-GLOBAL ID:201902289121789911
整理番号:19A0619552
異なる糖溶液中で増殖したケフィアの微生物学的および機能的特性化
Microbiological and Functional Characterization of Kefir Grown in Different Sugar Solutions
著者 (7件):
GAMBA Raul Ricardo
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
YAMAMOTO Shihori
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
SASAKI Tetsuya
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Ishikawa, JPN)
,
MICHIHATA Toshihide
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Ishikawa, JPN)
,
MAHMOUD Abdel-Hamid
(Cairo Univ., Giza, EGY)
,
KOYANAGI Takashi
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
ENOMOTO Toshiki
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
2
ページ:
303-312
発行年:
2019年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)