文献
J-GLOBAL ID:201902290984658025
整理番号:19A2649821
構造的に多様なフェノール化合物とブタ膵臓α-アミラーゼとの相互作用【JST・京大機械翻訳】
Interaction of Structurally Diverse Phenolic Compounds with Porcine Pancreatic α-Amylase
著者 (4件):
Kaeswurm Julia A. H.
(Department of Food Chemistry, Institute of Biochemistry and Technical Biochemistry, University of Stuttgart, Germany)
,
Claasen Birgit
(Institute of Organic Chemistry, University of Stuttgart, Germany)
,
Fischer Max-Philipp
(Department Technical Biochemistry, Institute of Biochemistry and Technical Biochemistry, University of Stuttgart, Germany)
,
Buchweitz Maria
(Department of Food Chemistry, Institute of Biochemistry and Technical Biochemistry, University of Stuttgart, Germany)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
67
号:
40
ページ:
11108-11118
発行年:
2019年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)