文献
J-GLOBAL ID:201902291205819118
整理番号:19A0655380
蜂蜜抽出ポリフェノールはヒトケラチン細胞培養における実験的低酸素を減少させる【JST・京大機械翻訳】
Honey Extracted Polyphenolics Reduce Experimental Hypoxia in Human Keratinocytes Culture
著者 (4件):
Chaudhary Amrita
(School of Medical Science and Technology, Indian Institute of Technology Kharagpur, West Bengal, India)
,
Bag Swarnendu
(Department of Biotechnology, National Institute of Technology Sikkim, Sikkim, India)
,
Banerjee Provas
(Banerjees’ Biomedical Research Foundation, West Bengal, India)
,
Chatterjee Jyotirmoy
(School of Medical Science and Technology, Indian Institute of Technology Kharagpur, West Bengal, India)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
17
ページ:
3460-3473
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)