文献
J-GLOBAL ID:201902292039192501
整理番号:19A1286402
新しい食物源としての小種子マメ科植物 連鎖における栄養,無機質および植物化学プロファイルの変動:生種子発芽種子-マイクログリーン【JST・京大機械翻訳】
Small-Seeded Legumes as a Novel Food Source. Variation of Nutritional, Mineral and Phytochemical Profiles in the Chain: Raw Seeds-Sprouted Seeds-Microgreens
著者 (3件):
Butkute Bronislava
(Chemical Research Laboratory, Institute of Agriculture, Lithuanian Research Centre for Agriculture and Forestry, 58344 Kedainiu r., Lithuania)
,
Taujenis Lukas
(Department of Analytical and Environmental Chemistry, Vilnius University, 01513 Vilnius, Lithuania)
,
Norkeviciene Egle
(Department of Grass Breeding, Institute of Agriculture, Lithuanian Research Centre for Agriculture and Forestry, 58344 Kedainiu r., Lithuania)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
24
号:
1
ページ:
133
発行年:
2018年
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)