文献
J-GLOBAL ID:201902297126144152
整理番号:19A1806301
脱アミドはCurliアミロイド蛋白質凝集を遅くする【JST・京大機械翻訳】
Deamidation Slows Curli Amyloid-Protein Aggregation
著者 (4件):
Wang Hanliu
(Department of Chemistry, Washington University in St. Louis, Missouri, United States)
,
Shu Qin
(Department of Biochemistry and Molecular Biophysics, Washington University School of Medicine, Missouri, United States)
,
Frieden Carl
(Department of Biochemistry and Molecular Biophysics, Washington University School of Medicine, Missouri, United States)
,
Gross Michael L.
(Department of Chemistry, Washington University in St. Louis, Missouri, United States)
資料名:
Biochemistry
(Biochemistry)
巻:
56
号:
23
ページ:
2865-2872
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0270B
ISSN:
0006-2960
CODEN:
BICHAW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)