文献
J-GLOBAL ID:202002210338954091
整理番号:20A2093460
ホリーバジル抽出物で活性化されたCNC強化カッサバ澱粉バイオ複合材料の特性【JST・京大機械翻訳】
Characteristics of CNC reinforced cassava starch biocomposites activated with holy basil extract
著者 (3件):
Nasution H.
(Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Universitas Sumatera Utara, Medan 20155, Indonesia)
,
Wijaya F.
(Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Universitas Sumatera Utara, Medan 20155, Indonesia)
,
Mitro E.
(Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Universitas Sumatera Utara, Medan 20155, Indonesia)
資料名:
AIP Conference Proceedings
(AIP Conference Proceedings)
巻:
2267
号:
1
ページ:
020038-020038-9
発行年:
2020年
JST資料番号:
D0071C
ISSN:
0094-243X
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)