文献
J-GLOBAL ID:202002210435325998
整理番号:20A0322138
日本,長崎県南島原市で生産された新鮮タマネギの抗酸化活性と味質
Antioxidant Activities and Taste Qualities of Fresh Onions Produced in Minamishimabara City, Nagasaki, Japan
著者 (6件):
YUASA Masahiro
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
AKAO Yoshihiko
(Akao seed Co., Ltd., Aichi, JPN)
,
KAWABETA Koji
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
MORIKAWA Maho
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
IWAMI Momoe
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
TOMINAGA Mihoko
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
1
ページ:
167-175
発行年:
2020年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)