文献
J-GLOBAL ID:202002210738006536
整理番号:20A1030682
低水分高糖製品におけるSalmonellaの耐熱性【JST・京大機械翻訳】
Thermal resistance of Salmonella in low-moisture high-sugar products
著者 (5件):
Alshammari Jaza
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA, USA)
,
Xu Jie
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, Columbus, OH, USA)
,
Tang Juming
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA, USA)
,
Sablani Shyam
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA, USA)
,
Zhu Mei-Jun
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA, USA)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
114
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)