文献
J-GLOBAL ID:202002211369649657
整理番号:20A1793741
高グリセミックインデックスミール前に添加した牛乳および糖によるコーヒー消費は食後血糖およびインスリン血症反応を改善する【JST・京大機械翻訳】
Consuming coffee with milk and sugar added before a high glycemic index meal improves postprandial glycemic and insulinemic responses
著者 (3件):
Wong Tommy Hon Ting
(School of Biological Sciences, Faculty of Science, The University of Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong)
,
Wan Jennifer Man Fan
(School of Biological Sciences, Faculty of Science, The University of Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong)
,
Louie Jimmy Chun Yu
(School of Biological Sciences, Faculty of Science, The University of Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong)
資料名:
Proceedings of the Nutrition Society
(Proceedings of the Nutrition Society)
巻:
79
号:
OCE2
ページ:
E248
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0308A
ISSN:
0029-6651
CODEN:
PNUSA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)