文献
J-GLOBAL ID:202002212303389748
整理番号:20A1005257
電子舌システムにより評価した牛肉の非揮発性化合物および味特性に関する低温および長時間加熱体制【JST・京大機械翻訳】
Low-temperature and long-time heating regimes on non-volatile compound and taste traits of beef assessed by the electronic tongue system
著者 (5件):
Ismail Ishamri
(Division of Applied Life Science (BK21+), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea)
,
Ismail Ishamri
(Faculty of Bioresources and Food Industry, Universiti Sultan Zainal Abidin, Besut Campus, Terengganu 22200, Malaysia)
,
Hwang Young-Hwa
(Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea)
,
Joo Seon-Tea
(Division of Applied Life Science (BK21+), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea)
,
Joo Seon-Tea
(Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
320
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)