文献
J-GLOBAL ID:202002212353064923
整理番号:20A0655355
ゴールデンフラックス種子のフェノールおよび蛋白質プロファイルと油酸化動力学に及ぼす熱処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of thermal pre-treatment on the phenolic and protein profiles and oil oxidation dynamics of golden flaxseeds
著者 (4件):
Waszkowiak Katarzyna
(Department of Gastronomy Science and Functional Foods, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, Poznan, 60-624, Poland)
,
Mikolajczak Beata
(Department of Meat Technology, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, Poznan, 60-624, Poland)
,
Gliszczynska-Swiglo Anna
(Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Niepodleglosci 10, 61-875, Poznan, Poland)
,
Niedzwiedzinska Karina
(Department of Gastronomy Science and Functional Foods, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, Poznan, 60-624, Poland)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
55
号:
3
ページ:
1272-1280
発行年:
2020年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)