文献
J-GLOBAL ID:202002212784439052
整理番号:20A0279235
化学的および酵素的プロセスを用いたヨーロッパにおける4つの主要作物残渣からの蛋白質抽出の比較-レビュー【JST・京大機械翻訳】
A comparison in protein extraction from four major crop residues in Europe using chemical and enzymatic processes-a review
著者 (2件):
Baker Paul W.
(BioComposites, Bangor University, Deiniol Road, Bangor, Gwynedd LL57 2UW, UK)
,
Charlton Adam
(BioComposites, Bangor University, Deiniol Road, Bangor, Gwynedd LL57 2UW, UK)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
59
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)