文献
J-GLOBAL ID:202002212945861905
整理番号:20A1276513
ヒ素(III)センサのためのニンニク(Allium sativum)抽出液中で合成した金ナノ粒子を用いたホウ素ドープダイヤモンドの修飾【JST・京大機械翻訳】
The modification of boron-doped diamond using gold nanoparticles synthesized in garlic (Allium sativum) extract solution for arsenic (III) sensors
著者 (4件):
Setiyanto C. M.
(Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences (FMIPA), Universitas Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
,
Raharto T.
(Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences (FMIPA), Universitas Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
,
Yulizar Y.
(Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences (FMIPA), Universitas Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
,
Ivandini T. A.
(Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences (FMIPA), Universitas Indonesia, Depok 16424, Indonesia)
資料名:
AIP Conference Proceedings
(AIP Conference Proceedings)
巻:
2242
号:
1
ページ:
040001-040001-5
発行年:
2020年
JST資料番号:
D0071C
ISSN:
0094-243X
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)