文献
J-GLOBAL ID:202002213767979509
整理番号:20A0553030
局所発酵食品からスクリーニングしたLactobacillus plantarum H6による血清コレステロールの減少とその機構【JST・京大機械翻訳】
Reduction of serum cholesterol and its mechanism by Lactobacillus plantarum H6 screened from local fermented food products
著者 (6件):
Qu Tianming
(College of Food Science and Engineering, Jilin Agricultural University, Changchun, 130118, Jilin, China. rdy79@163.com)
,
Yang Liu
,
Wang Yuhua
,
Jiang Bin
,
Shen Minghao
,
Ren Dayong
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
11
号:
2
ページ:
1397-1409
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)