文献
J-GLOBAL ID:202002213972119291
整理番号:20A2354076
スターフルーツ(Averrhoa carambola L.)副産物がオーブンでの加速貯蔵やフライ時のゴマ(Sesamum indicum)油の酸化安定性に及ぼす影響
Effect of Star Fruit (Averrhoa carambola L.)By-product on Oxidative Stability of Sesame (Sesamum indicum) Oil under Accelerated Oven Storage and during Frying
著者 (3件):
Pereira Jerrine Clare
(Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, University of Jaffna)
,
Sivakanthan Subajiny
(Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, University of Jaffna)
,
Vasantharuba Seevaratnam
(Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, University of Jaffna)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
69
号:
8
ページ:
837-849(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)