文献
J-GLOBAL ID:202002214975798480
整理番号:20A0449794
水産養殖生産から消費まで:鮮度,安全性,トレーサビリティ,認証,品質の4つの柱【JST・京大機械翻訳】
From aquaculture production to consumption: Freshness, safety, traceability and authentication, the four pillars of quality
著者 (5件):
Freitas Jorge
(CQM - Centro Quimica da Madeira, Universidade da Madeira, Campus Universitario da Penteada, 9000-039, Funchal, Portugal)
,
Vaz-Pires Paulo
(ICBAS - Abel Salazar Institute for the Biomedical Sciences, University of Porto, R. Jorge Viterbo Ferreira, 228, 4050-313 Porto, Portugal)
,
Vaz-Pires Paulo
(CIIMAR - Interdisciplinary Centre of Marine and Environmental Research, Terminal de Cruzeiros de Leixoees, Av. General Norton de Matos, S/N, 4450-208 Matosinhos, Portugal)
,
Camara Jose S.
(CQM - Centro Quimica da Madeira, Universidade da Madeira, Campus Universitario da Penteada, 9000-039, Funchal, Portugal)
,
Camara Jose S.
(Faculdade de Ciencias Exatas e Engenharia, Universidade da Madeira, Portugal)
資料名:
Aquaculture
(Aquaculture)
巻:
518
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0784A
ISSN:
0044-8486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)