文献
J-GLOBAL ID:202002215372251754
整理番号:20A0293158
熟成チーズからの細菌分離株のヒスタミン形成挙動【JST・京大機械翻訳】
Histamine forming behaviour of bacterial isolates from aged cheese
著者 (3件):
Moller C.O. de A.
(University of Copenhagen, Department of Food Science, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
,
UEcok E.F.
(University of Copenhagen, Department of Food Science, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
,
Rattray F.P.
(University of Copenhagen, Department of Food Science, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
128
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)