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文献
J-GLOBAL ID:202002215372251754   整理番号:20A0293158

熟成チーズからの細菌分離株のヒスタミン形成挙動【JST・京大機械翻訳】

Histamine forming behaviour of bacterial isolates from aged cheese
著者 (3件):
Moller C.O. de A.
(University of Copenhagen, Department of Food Science, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
UEcok E.F.
(University of Copenhagen, Department of Food Science, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
Rattray F.P.
(University of Copenhagen, Department of Food Science, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 128  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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