文献
J-GLOBAL ID:202002216151591401
整理番号:20A0348072
短期処理によるトマトの品質に及ぼす包接複合粉末からの1-メチルシクロプロペン放出の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of 1-Methylcyclopropene Release from Inclusion Complexes Powder on the Quality of Tomato by Short-Term Treatment
著者 (4件):
Ariyanto H D
(Department of Applied Bioresource Science, Graduate United School of Agriculture, Ehime University, Ehime, 790-8566 Japan)
,
Bercis M N
(National Institute of Agronomy and Food Science, Agrosup Dijon, 21000 France)
,
Yoshii H
(Department of Applied Bioresource Science, Graduate United School of Agriculture, Ehime University, Ehime, 790-8566 Japan)
,
Yoshii H
(Department of Applied Biological Science, Faculty of Agriculture, Kagawa University, Kagawa, 761-0795 Japan)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
309
号:
1
ページ:
012065 (6pp)
発行年:
2019年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)