前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002216873130015   整理番号:20A0870578

食品包装のための細菌セルロースナノフィブリルとゼインナノ粒子のナノ複合材料【JST・京大機械翻訳】

Nanocomposites of Bacterial Cellulose Nanofibrils and Zein Nanoparticles for Food Packaging
著者 (10件):
Li Qing
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)
Gao Ruohang
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)
Wang Liying
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)
Xu Mengyue
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)
Yuan Yang
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangzhou University, People’s Republic of China)
Ma Lulu
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)
Ma Lulu
(Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zurich, Switzerland)
Wan Zhili
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)
Wan Zhili
(Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), People’s Republic of China)
Yang Xiaoquan
(Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China)

資料名:
ACS Applied Nano Materials  (ACS Applied Nano Materials)

巻:号:ページ: 2899-2910  発行年: 2020年 
JST資料番号: W5033A  ISSN: 2574-0970  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。