文献
J-GLOBAL ID:202002217004914197
整理番号:20A2646073
Escherichia coliに対する綿実蛋白質由来ペプチドの抗菌活性への洞察【JST・京大機械翻訳】
Insights into the antibacterial activity of cottonseed protein-derived peptide against Escherichia coli
著者 (7件):
Kong Xiangzhen
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, China. yfhua@jiangnan.edu.cn)
,
Song Weiguang
,
Hua Yufei
,
Li Xingfei
,
Chen Yeming
,
Zhang Caimeng
,
Chen Yunxia
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
11
号:
11
ページ:
10047-10057
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)