文献
J-GLOBAL ID:202002217296654999
整理番号:20A0452275
連続的ではなく同時に: 油料種子からの蛋白質とオレオソームの容易な抽出【JST・京大機械翻訳】
Not sequentially but simultaneously: Facile extraction of proteins and oleosomes from oilseeds
著者 (4件):
Ntone Eleni
(Biobased Chemistry and Technology, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, PO Box 17, 6708 WG, Wageningen, the Netherlands)
,
Ntone Eleni
(TiFN, P.O. Box,557, 6700 AN, Wageningen, the Netherlands)
,
Bitter Johannes H.
(Biobased Chemistry and Technology, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, PO Box 17, 6708 WG, Wageningen, the Netherlands)
,
Nikiforidis Constantinos V.
(Biobased Chemistry and Technology, Wageningen University and Research, Bornse Weilanden 9, PO Box 17, 6708 WG, Wageningen, the Netherlands)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
102
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)