文献
J-GLOBAL ID:202002217704259697
整理番号:20A0765131
クルクミンとレスベラトロールの共カプセル化のためのゼイン-キトサンナノ複合体の作製,特性化,物理化学的安定性【JST・京大機械翻訳】
Fabrication, characterization, physicochemical stability of zein-chitosan nanocomplex for co-encapsulating curcumin and resveratrol
著者 (6件):
Chen Shuai
(College of Food Science&Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
,
Han Yahong
(College of Engineering, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China)
,
Jian Lin
(College of Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
,
Liao Wenyan
(College of Food Science&Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
,
Zhang Yanhui
(College of Food Science&Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
,
Gao Yanxiang
(College of Food Science&Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
236
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)