文献
J-GLOBAL ID:202002217715465729
整理番号:20A2256715
中国,湖北の後期青銅器時代界(Chu State)からの高温:四川省コショウ(Zanthoxylum bungeanum)と他の香辛料【JST・京大機械翻訳】
Some like it hot: Sichuan pepper (Zanthoxylum bungeanum) and other spices from a late Bronze Age kingdom (Chu State) in Hubei, China
著者 (5件):
Sheng Pengfei
(Institute of Archaeological Science, Fudan University, Shanghai, China)
,
Sheng Pengfei
(Department of Cultural Heritage and Museology, Fudan University, Shanghai, China)
,
Zhou Hua
(College of Applied Arts and Science, Beijing Union University, Beijing, China)
,
Liu Jianye
(Jingzhou Museum, Jingzhou, Hubei, China)
,
Jiang Hongen
(Department of Archaeology and Anthropology, University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, China)
資料名:
Archaeological and Anthropological Sciences
(Archaeological and Anthropological Sciences)
巻:
12
号:
10
ページ:
249
発行年:
2020年
JST資料番号:
W4052A
ISSN:
1866-9557
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)