文献
J-GLOBAL ID:202002217858099687
整理番号:20A2800640
新規イオノトロピックゲル化法による亜麻仁及びニンニク油ヒドロゲルビーズの開発【JST・京大機械翻訳】
Development of flaxseed and garlic oil hydrogel beads by novel ionotropic gelation method
著者 (4件):
Kairam Narsaiah
(Central Institute of Post-Harvest Engineering and Technology, Ludhiana, India)
,
Kandi Sridhar
(Department of Tropical Agriculture and International Cooperation, National Pingtung University of Science and Technology, Neipu, Taiwan)
,
Choudhary Alka
(Central Institute of Post-Harvest Engineering and Technology, Ludhiana, India)
,
Sharma Minaxi
(Central Institute of Post-Harvest Engineering and Technology, Ludhiana, India)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
44
号:
10
ページ:
e14821
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)