文献
J-GLOBAL ID:202002218314969765
整理番号:20A2798339
in vitro消化中のソノ乳濁液の物理化学的及び微細構造的変化に及ぼす乳蛋白質組成の影響【JST・京大機械翻訳】
INFLUENCE OF MILK PROTEIN COMPOSITION ON PHYSICOCHEMICAL AND MICROSTRUCTURAL CHANGES OF SONO-EMULSIONS DURING IN VITRO DIGESTION
著者 (3件):
Silva Mayumi
(School of Science, RMIT University, Bundoora, VIC 3083, Australia)
,
Zisu Bogdan
(Spraying Systems, Fluid Air, Melbourne, Australia)
,
Chandrapala Jayani
(School of Science, RMIT University, Bundoora, VIC 3083, Australia)
資料名:
Food Structure
(Food Structure)
巻:
26
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2959A
ISSN:
2213-3291
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)