文献
J-GLOBAL ID:202002218644461812
整理番号:20A2461087
カルボキシメチル化,酸処理,ヒドロキシプロピル化,及び加熱と組み合わせた酵素加水分解によるパーム核エキスラー食物繊維の構造的及び物理化学的特性の改変に関するデータ【JST・京大機械翻訳】
Data about modification of structural and physicochemical properties of palm kernel expeller dietary fibres with carboxymethylation, acidic treatment, hydroxypropylation and enzymatic hydrolysis combined with heating
著者 (3件):
Zheng Yajun
(College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen, 041004, China)
,
Li Yan
(College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen, 041004, China)
,
Tian Hailong
(College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen, 041004, China)
資料名:
Data in Brief
(Data in Brief)
巻:
32
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3049A
ISSN:
2352-3409
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)