文献
J-GLOBAL ID:202002218960888942
整理番号:20A0483495
改良されたバリア特性と安定性を有するセルロースナノ材料を組み込んだ果実被覆のレビュー:原理と応用【JST・京大機械翻訳】
A review of cellulose nanomaterials incorporated fruit coatings with improved barrier property and stability: Principles and applications
著者 (5件):
Jung Jooyeoun
(Department of Food Science & Technology, Oregon State University, Corvallis, Oregon)
,
Jung Jooyeoun
(Department of Food Science & Technology, University of Nebraska-Lincoln, Lincoln, Nebraska)
,
Deng Zilong
(Department of Food Science & Technology, Oregon State University, Corvallis, Oregon)
,
Deng Zilong
(State Key Laboratory of Pollution Control and Resource Reuse, School of Environmental Science and Engineering, Tongji University, Shanghai, China)
,
Zhao Yanyun
(Department of Food Science & Technology, Oregon State University, Corvallis, Oregon)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
43
号:
2
ページ:
e13344
発行年:
2020年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)